Üdvözöljük weboldalunkon!

Cégünk nemcsak Veszprémben, hanem több, vidéki városban is rendszeresen teljesít megbízásokat, ezzel lehetőségünk van Tisztelt Megrendelőink, országos lefedettséget igénylő feladatait is ellátni. Minden városban helyi dolgozókat foglalkoztatunk, akiket nagy körültekintéssel válogatunk ki, és gondoskodunk a területek gyakori ellenőrzéséről.

Munkáink további részét az eseti megbízások adják, melyeket nem ritkán olyan cégektől kapunk, akiknek a napi takarításra szerződésük van egy helyi takarító céggel. Ez köszönhető a rendkívül széleskörű technológiai, személyi felkészültségünknek.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk - amennyiben Tisztelt Megrendelőnk kéri és elfogadja - a környezetbarát tisztítószerek használatára.

Épületüzemeltetési (facility management) szolgáltatásunkkal készek vagyunk az Önök létesítményeinek, ipari csarnokainak napi működtetésére, tervszerű megelőző karbantartására, javítására illetve felújítására!

Biztonság:

Minden cég számára – függetlenül annak méretétől – a partnerkapcsolatban a megbízhatóság a legfontosabb. Cégünk tudatosan válogatja ki humánerőforrásait, szakmai és emberi vonatkozásban egyaránt, biztosítva ezzel megrendelőink részére a maximális biztonságot és minőséget. A hozzánk jelentkező jelöltektől hatósági erkölcsi bizonyítványt kérünk. A munkavállalóink alapos szóbeli és gyakorlati oktatásban részesülnek.

Kommunikáció:

Fontos szempont, hogy a rendszer valóban működjön és ne csak a szerződés aláírásáig legyen minden „rózsás”. A munkavégzés során óhatatlanul felmerülnek különböző problémák, igények. A gyors megoldás érdekében a terület közvetlen vezetője a legrövidebb időn belül telefonon vagy személyesen intézkedik.

Géppark:

Manapság egyre több gyártó egyre többféle terméket kínál, és szinte mindegyikük állítja, hogy csak az Ő megoldásuk az üdvözítő. Mi hát a megoldás? Cégünk biztosítja a gépparkot, de előfordul, hogy a Megrendelő szeretne saját felszereléssel rendelkezni. Ilyen esetben természetesen segítünk megtalálni az adott feladathoz a legjobb megoldás, ami nem mindig a legdrágábbat jelenti.

Sűrűn megfogalmazódó igények:

Megoldások:

Mindezek alapján – a teljesség igénye nélkül – azok a szolgáltatások, amelyek tekintetében számíthat segítségünkre:

1. Cégük működésének megismerése, az Önök által megfogalmazott igények és az azokhoz társítható megoldások megbeszélése, az esetleges problémák feltárása:

2. Már meglévő ajánlataikról független, objektív szakértői vélemény készítése.

3. A leghatékonyabb – mind anyagi, mind funkcionális szempontokból – megoldás bemutatása.

4. A megoldáshoz szükséges eszközök beszerzése, biztosítása.

5. Végül mindezek gyakorlati kivitelezése.

Azért dolgozunk, hogy a takarítás ne csupán csak egy szolgáltatás legyen, hanem a Megrendelő által elismert szakma. Célunk, hogy a takarítási tanácsadással olyan magasságba emeljük a tisztítási szolgáltatást, hogy az a Megrendelőnek a legkisebb kellemetlenséget se okozza, ám a legnagyobb ár/érték arányt adja.